stor-tra%cc%8adhylde-1Mejsehuset tog sin begyndelse som en Facebook gruppe i januar 2013, med syprojekter og efterfølgende udvidet med skrædderredskaber.

Det startede med en forespørgsel på en enkelt Trådhylde til opbevaring af sytråd, så det var nemt at finde den rette farve.

Med den positive omtale som fx tv-programmet Klar-Parat-Sy har givet denne interesse og hobby er der kommet stor efterspørgsel på specialbygget Trådhylder.

Hurtigt herefter kom de første efterspørgsler på skrædderredskaber som Presseføl (Tailors Ham) og Pressekant (Sømflække), der blev vist og anvendt i programmet.

Efter kyndig vejledning fra oldermanden ved Skrædderlauget i København, blev det gamle håndværk vagt til live. Der gik måneder med bearbejdelse, prototyper og forsøg.

Med endelig godkendelse fra de professionelle står vi nu i dag med et produkt, selv de dygtigste håndværkere i tekstilbranchen gør brug af.

Alle produkter er lavet af kvalitets materialer. Både fyld, stof og træ er nøje udvalgt, vi går ikke på kompromis med kvaliteten, det sikre et godt og holdbart produkt i mange år.

Alle produkter er håndlavet og unikke på hver sin måde, da træ er et foranderligt materiale.

Vi er i dag leverandør i Danmark, Norge, Færøerne, Grønland og er pt i kontakt med kunder i Tyskland.

Vores referencer er mange, men b.la kan nævnes Det Kongelige Teater, Mott Skrædderi, Bellevue Teater, Wichmann Couture, uddannelses og designskoler m.m.